Σε απεργία προχωρούν οι μικροπωλητές και παραγωγοί των λαϊκών αγορών

Σε απεργία θα προχωρήσουν τελικά οι μικροπωλητές και παραγωγοί των λαϊκών αγορών μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άγγελος Δερετζής μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι: «η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια από το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που διαθέτει ο λαός. Απεργία».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο, έκτρωμα που θα οδηγήσει στην εν ψυχρό δολοφονία των λαϊκών αγορών, σημειώνοντας ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την χθεσινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της επιτροπής εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές, του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιου Λιβανού και του γενικού γραμματέα εμπορίου και προστασίας καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Δερετζή

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαρτίου υπήρξε νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της επιτροπής των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές, του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σπήλιου Λιβανού και του γενικού γραμματέα εμπορίου και προστασίας καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Δυστυχώς η κυβέρνηση, δια των εκπροσώπων της, δεν είχε να προσθέσει τίποτα καινούργιο, στον διάλογο που αφορά το νέο νομοσχέδιο για την λειτουργία των λαϊκών αγορών. Ένα νομοσχέδιο- έκτρωμα, που οδηγεί στην εν ψυχρό δολοφονία των λαϊκών αγορών, αλλά παράλληλα, θα πλήξει άμεσα και τους καταναλωτές. Η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια από το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που διαθέτει ο λαός. Απεργία.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •