Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας προς τους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου, που προκρίθηκαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων, έστειλε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Δημητριτσίου που πέρασαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη.
Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε οι μαθητές που συμμετείχαν συνεργάστηκαν μεταξύ τους καθώς και με τους εκπαιδευτικούς τους και κατάφεραν να κρατήσουν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας και της προόδου. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε για αυτή τη νέα γενιά του τόπου μας και να ευχηθούμε να αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλους μας για το εγχείρημα που ανέλαβαν. Με γεμίζει αισιοδοξία η αποφασιστικότητά τους να ασχοληθούν με ζητήματα όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και ο εθελοντισμός.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που με ζήλο συνεργάστηκαν με τις ομάδες, συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις και ενέπνευσαν του μαθητές τους, καθώς και τους γονείς που τους υποστήριξαν».

Κοινοποίηση