Ο Δήμος Βισαλτίας συγχαίρει τον Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «ΟΡΦΕΑΣ» για την εθελοντική αιμοδοσία

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «ΟΡΦΕΑΣ», για την καθιερωμένη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποίησε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, στον Τράγιλο.

Τα μέλη και οι φίλοι του «ΟΡΦΕΑ» στηρίζουν εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος και σε αυτή την αιμοδοσία κατάφερα ν συγκεντρώσουν 32 φιάλες αίμα.

Το παρόν στην αιμοδοσία έδωσε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

«Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!» αναφέρει με ανακοίνωσή ο δήμος Βισαλτίας.

Κοινοποίηση