ΚΕΔΗΣ: Κρούσμα κορονοϊού στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ-Ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας

(Φωτογραφία αρχείου)
Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου/Δημήτρης Κώττας
Θετικό κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκε σε ωφελούμενο των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ μετά από διαγνωστικό τεστ που έγινε στη δομή. «Μέχρι στιγμής δεν είχαμε θετικά κρούσματα στις δομές μας τόσο στο προσωπικό όσο και στους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ. Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και όλες οι δομές της ΚΕΔΗΣ λειτουργούν με όλα τα μέτρα προστασίας» τόνισε στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και στο Ράδιο Σιντική 92,1 Fm, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη.
Σύμφωνα, με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ, μετά την γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας στη δομή και συνεργείο προχώρησε στην απολύμανση του χώρου. «Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο» σημείωσε η κυρία Παλάζη.
Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ανέφερε ότι χθες εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου όλοι οι ωφελούμενοι των ΚΔΑΠ ΜΕΑ ενώ νωρίτερα είχαν εμβολιστεί και οι εργαζόμενο. «Η πρώτη ασπίδα προστασίας έχει υλοποιηθεί και προχωράμε με την δεύτερη δόση το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να υπάρξει τοίχος προστασίας για τις δομές μας» κατέληξε η κυρία Παλάζη.
Κοινοποίηση