42 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία της Π.Ε. Σερρών

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμα που έκανε η Π..Ε Σερρών στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου στην αίθουσα του Διοικητηρίου.

42 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην προσφορά αγάπης για το συνάνθρωπο που το ‘χει ανάγκη. Σερραίες και Σερραίοι κάθε ηλικίας αφιέρωσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους για να δώσουν αίμα ενισχύοντας την τράπεζα αίματος της Αντιπεριφέρειας των Σερρών.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Σερρών και της Αντιπεριφέρειας Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε», έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης τους για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, διοργάνωσαν δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την επάρκεια των αποθεμάτων αίματος της χώρας.

Στην αιμοδοσία παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Χρήστος Μήττας, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μπαλαξής και η Δ/ντρια του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τζιούρα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσία τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

 

Κοινοποίηση