Παρών σε τηλεδιασκέψεις του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Π. Κεμανιτζόγλου

Ιδιαίτερα δραστήριος σε πολιτικό και κομματικό επίπεδο, παραμένει το γνωστό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση του νομού Σερρών, που έγινε με ατζέντα την οικονομία και το Ταμείο Ανάκαμψης, συμμετείχε το μέλος του Κεντρικού Τομέα Υγείας του ΚΙΝ.ΑΛ. και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ νομού Σερρών Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για τη διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης Κωνσταντίνος Γάτσιος, θεσμικοί φορείς και στελέχη του νομού.

Παράλληλα, ο κ. Κεμανιτζόγλου συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά, με υγειονομικούς της κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τη νεολαία της Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και του Συντονιστή του Δικτύου Νέας Γενιάς Γιώργου Τσούμα.

Κοινοποίηση