Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κ. Μ. και πυροσβέστης από την Κατερίνη Γ. Ιωαννίδης απέτρεψε ληστεία στην Αθήνα

Ένα περιστατικό, που αποδεικνύει το θάρρος του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας και πυροσβέστης από την Κατερίνη Γιάννης Ιωαννίδης, έλαβε χώρα σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pieriki.blogspot.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Ιωαννίδης βρέθηκε στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους και απέτρεψε επίδοξους ληστές να κλέψουν πορτοφόλι μιας κυρίας, στο μετρό που πήγαινε από Σταθμό Λαρίσης προς Σύνταγμα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πυροσβέστης κατέβηκε στο Υπόγειο που οδηγεί προς τους συρμούς.

Μπροστά του έχει μια νεαρή γυναίκα, που κρατούσε βαλίτσα στο ένα χέρι και στον άλλο ώμο της είχε την τσάντα της. Πίσω απ’ τον κ. Ιωαννίδη πέρασαν τρεις άνδρες. Φτάνει ο ένας στη γυναίκα πίσω, της παίρνει με τρόπο το πορτοφόλι, οι άλλοι ακολουθούν. Ο Κατερινιώτης πυροσβέστης, είδε τις εικόνες να διαδραματίζονται μπροστά του και αμέσως ανέλαβε δράση, χωρίς να διστάσει.

Τους φώναξε και έτρεξε προς το μέρος τους και εκείνοι τα έχασαν. Οι δυο προσποιήθηκαν πως δεν ξέρουν τον έναν και μένουν κοντά του, που τρέχοντας εξαφανίστηκε εμπρός. Τους κρατά όσο μπορεί. Η γυναίκα τρομαγμένη μαζεύει τα του πορτοφολιού της που το πέταξαν. Οι δύο που έμειναν πίσω το έσκασαν κι αυτοί όταν ο Γιάννης βοηθούσε την κυρία. Κι έτσι, απέτρεψε μια ληστεία.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Ιωαννίδης ήταν μόνος με τρεις και γύρω δεν υπήρχε κανένας. Έφτασε γρήγορα η αστυνομία και πήρε την περιγραφή των ληστών.

Πηγή: pieriki.blogspot.com

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •