Καταγγελία Φ.Ο.Σ.: «Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω δημοτικός υπάλληλος να εγκαταλείπει 4 σκυλάκια»

(Φωτογραφία αρχείου)

Συγκλονίζει η καταγγελία του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, σύμφωνα με την οποία επ’ αυτοφώρω πιάστηκε μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Ηράκλειας σήμερα στις 12 το μεσημέρι, όταν εγκατέλειπε μια σκυλίτσα με τα τρία μωρά της σε ερημική περιοχή άλλου γειτονικού δήμου.

Η καταγγελία του Φ.Ο.Σ. συνεχίζει με τα εξής:
«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου Ηράκλειας εντόπισε ο Γρηγόρης Τ., κάτοικος Πετριτσίου ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο μαντρί του εκείνη τη στιγμή στην περιοχή Μεσαία προς το βουνό Μπέλες.
Ο Γρηγόρης μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για εγκατάλειψη τεσσάρων ζώων, πήρε το δικό του αυτοκίνητο και έτρεξε στο κατόπι πίσω από το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου ώσπου μετά από ράλι κυριολεκτικά, το έφτασε και το σταμάτησε! Κατόπιν κλήθηκε η αστυνομία επιτόπου και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο ΑΤ Σιδηροκάστρου! Το περιστατικό έγινε γνωστό στους κατοίκους του χωριού οι οποίοι με τη σειρά τους μας ενημέρωσαν και κάλεσαν το φιλοζωικό σωματείο κ την αρμόδια αντιδήμαρχο του δήμου Σιντικής.
Σημαντικό να αναφερθεί ότι ο ίδιος ο υπάλληλος του δήμου Ηράκλειας κατονόμασε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ως εντολοδόχο αυτής της ντροπιαστικής πράξης και ότι μαζί με τα άτυχα ζώα που εγκατέλειψε, κουβαλούσε και πέταξε στο ίδιο χώρο πολλές σακούλες με ωμά κρέατα ώστε να μείνουν εκεί τα ζώα και να μπορέσει αυτός να εξαφανιστεί γρήγορα με το αυτοκίνητο του δήμου!
Μετά από αυτά τα εξευτελιστικά γεγονότα από υπηρεσίες και αρμόδιους φορείς που είναι εντεταλμένοι από το νόμο για την προστασία και τη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων τι μπορεί να πει κανείς για τους ίδιους τους πολίτες που περιμένουν από αυτούς το σωστό παράδειγμα….Ντροπή κ μόνο».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •