Τέσσερις απινιδωτές δώρισε η Ι.Μ. Σιδηροκάστρου & 2.000 μάσκες προστασίας η Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτης στο Νοσοκομείο Σερρών

Τέσσερις απινιδωτές δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών να ευχαριστεί βαθύτατα τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου για την προσφορά.

Στη γραπτή δήλωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου σημειώνει:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ευχαριστεί βαθύτατα Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Κ.Κ. Μακάριο, για την δωρεά τεσσάρων (4) απινιδωτών, για το Νοσοκομείο μας. Η έμπρακτη μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης Σιδηροκάστρου, ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, αποτελεί στήριξη στο έργο που επιτελούμε. Ευχόμαστε ο Θεός να Σας χαρίζει υγεία και δύναμη για την συνέχιση της διακονίας σας»

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης έκανε δωρεά στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών 2.000 μάσκες προστασίας για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Με τη διοίκηση να ευχαριστεί τον Μητροπολίτη κ.κ. Θεολόγο.

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ευχαριστεί βαθύτατα Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Κ.Κ. Θεολόγο, για την δωρεά δύο χιλιάδων (2.000) μασκών προστασίας για το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Η έμπρακτη και διαρκής μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης, ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, αποτελεί στήριξη στο έργο που επιτελούμε. Ευχόμαστε ο Θεός να Σας χαρίζει υγεία και δύναμη για την συνέχιση της διακονίας σας» αναφέρει ο κύριος Νίκος Φαρμάκης

Κοινοποίηση