Χέρι- χέρι η Ν.Ε. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καστώρης

Σε ατραπούς εθνικά επικίνδυνους βάζουν τη χώρα ορισμένες ιδεολογικές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα την περιοχή της Γάζας. Και μάλιστα σε μία άλλη ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή. Σε αυτή της Θράκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης με κάλεσμα του συγκέντρωση για την Παλαιστίνη που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του στις 20 Μαΐου 2021 μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και τους ευαίσθητους πολίτες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 22/5 στις 12.00 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης».

Να θυμίσουμε ότι από τις 21/05 είχε τεθεί σε εφαρμογή η κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραηλινών δυνάμεων και Χαμάς.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάθνης, υπάρχουν δύο «ετικέτες»: Παλαιστίνη και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Η εκδήλωση για την Παλαιστίνη απουσιάζει από το αρχείο των εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην επίσημη ιστοσελίδα του για τον Μάιο του 2021.
Η πορεία διαμαρτυρίας της Ν.Ε Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Μαΐου 2021 και είχε επιτυχία, από πλευράς συγκέντρωσης πλήθους.

Μέσα στο πλήθος όμως ήταν και ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Θα μπορούσε να υπάρξει το ενδεχόμενο ότι ο κος Μετέ, είναι ένας ευαίσθητος πολίτης που επιθυμεί την ειρήνη ή τέλος πάντων διατράνωσε τα πιστεύω του για την κατάσταση στην Παλαιστίνη…

Δεν είναι όμως έτσι… και δεν είναι έτσι διότι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iskecemuftulugu.org η οποία ανήκει στην ψευδομουφτεία Ξάνθης οι κ.κ. Αχμέτ Μετέ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση.

Δηλαδή; Ένας εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αναγνωρίζει τι και ποιον; Τον αναγνωρίζει και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον κ. Αχμέτ Μετέ; Και ως τι;
Η πορεία και ο ρόλος του κ. Μετέ στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έχει αναλυθεί ουκ ολίγες φορές…

Υ.Γ 1
Οι περισσότερες εκδηλώσεις για την κατάσταση στην Παλαιστίνη στην διοργανώθηκαν στις 12 και 13 Μαΐου 2021… Οι κ.κ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αχμέτ Μετέ θα ήταν δύσκολο να οργανώσουν μάλλον κάτι τέτοιο εκείνες τις ημέρες καθώς ήταν το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού και η γιορτή του
Ιντ Αλ-φιτρ η «Σεκέρ Μπαϊράμ» στα τουρκικά που καταλαβαίνουν καλύτερα τη γλώσσα…
Υ.Γ 2
Την επόμενη μέρα (Κυριακή 22/05/2021) πολλοί ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των Ποντίων που σφαγιάστηκαν από τα Τουρκικά στρατεύματα και τους ατάκτους…

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •