Ακύρωσε την απόφαση της ΚΕΔΗΣ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την ψηφιοποίηση της συλλογής Χατζηλία


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκανε καθόλα δεκτή την αναφορά που κατέθεσε η επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου και ακύρωσε αμετάκλητα για λόγους νομιμότητας την Απόφαση της ΚΕΔΗΣ που αφορά στην Ψηφιοποίηση της Συλλογής Χατζηλία.

Στην επτασέλιδη Απόφασή του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης, διαπιστώνει σωρεία παραβιάσεων νόμων του κράτους, Κανονισμών και Εφετειακών αποφάσεων, σοβαρότατες παραλείψεις αλλά και αυθαίρετες και παράνομες παρεμβάσεις της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ και μάλιστα εν αγνοία του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης, θέτοντας επιπλέον και θέμα «πλάνης» των μελών του.

«Η απόφαση- κόλαφος της Αποκεντρωμένης, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή αναδεικνύοντας στην καλύτερη τον ερασιτεχνισμό τους και στην χειρότερη, την αυθαιρεσία με την οποία ασκούν διοίκηση, παρανομώντας και απαξιώνοντας τα θεσμικά όργανα, με συμπεριφορά υπεράνω νόμων.
Δυστυχώς με τις ενέργειές τους αυτές, ο Δήμαρχος Αλ. Χρυσάφης και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρ. Παλάζη, έβαλαν σε τροχιά ματαίωσης διεκδικούμενο Πρόγραμμα άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ , την μελέτη του οποίου οι Σερραίοι πλήρωσαν 15.000 ευρώ. Λυπόμαστε για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής. Δέσμια κομματικών κηδεμόνων, στο όνομα της κούφιας αυτοπροβολής της και του βολέματος των ημέτερων, προσπερνάει όχι μόνο τον νόμο αλλά και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών. Είμαστε απέναντι» ανέφερε η κ. Αριάδνη Παπαφωτίου.

Η Απόφαση της Αποκεντρωμένης όπως είναι αναρτημένη στην «Διαύγεια» ΕΔΩ.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •