Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων Σερρών: Γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με δωρεάν μετρήσεις ρύπων

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Ένωση Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχ/των & Μοτο/των Ν. Σερρών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Άνθρωπος – Περιβάλλον – Αυτοκίνητο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν της Εθνικής τράπεζας, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, από τις 9:30πμ μέχρι τις 2:00μμ, όπου και θα πραγματοποιούνται μετρήσεις καυσαερίων στα διερχόμενα αυτοκίνητα εντελώς δωρεάν, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το εάν και κατά πόσο τα οχήματα των Σερραίων οδηγών είναι ρυπογόνα.

Στην εκδήλωση θα συμβάλουν τα μέγιστα το Επιμελητήριο Σερρών, η ΟΕΒΕΣΣ, η EOBEAM, η εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών Combatt του κ. Αραμπατζή και η Τεχνική Εταιρεία Εξοπλισμών Συνεργείων Mαλίνης, η οποία θα διαθέσει τα ειδικά μηχανήματα και το τεχνικό προσωπικό για να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις.

Το Δ.Σ της ένωσης επισκευαστών οχημάτων Νομού Σερρών καλεί τους Σερραίους οδηγούς να συμμετάσχουν με το όχημά τους, για τη βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης των Σερρών και των περιχώρων της.

Μήνυμα του Προέδρου της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Σερρών Ανδρέας Μπαρακλής

«Η ένωση Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχ/των- Μοτο/των Ν. Σερρών με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, στον άνθρωπο και στο αυτοκίνητο πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το Δήμο Σερρών εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος.
Για πρώτη φορά και μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχ/των- Μοτο/των Ν. Σερρών θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα μπροστά στην Εθνική τράπεζα των Σερρών δωρεάν μετρήσεις καυσαερίων των διερχομένων οχημάτων των συμπολιτών μας.
Με κεντρικό μας σύνθημα το «Άνθρωπος – Περιβάλλον – Αυτοκίνητο» το Δ.Σ. της Ένωσης επισκευαστών οχημάτων Νομού Σερρών προβαίνει σε αυτήν τη δράση, θέλοντας να συμβάλει έμπρακτα στην ευαισθητοποίηση των Σερραίων οδηγών απέναντι στο περιβάλλον και εύχεται οι Σερραίοι συμπολίτες να επιδείξουν την ανάλογη ευαισθησία και ανταπόκριση.
Στην προσπάθειά μας αυτή συμβάλλουν έμπρακτα το Επιμελητήριο Σερρών, η ΟΕΒΕΣΣ, η EOBEAM, η εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών Combatt του κ. Αραμπατζή, η τεχνική εταιρεία Μαλίνης και άλλοι.
Το Σάββατο 5 Ιουνίου και ώρα 9:30πμ μέχρι και τις 2:00μμ σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά, μεταφέροντας όλοι μαζί το μήνυμα για ένα καθαρότερο περιβάλλον, έναν ευτυχέστερο άνθρωπο, και ένα αυτοκίνητο που θα ρυπαίνει λιγότερο».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •