Στ. Ζαπρίδης: «Στόχος μου να λύσουμε στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο»

«Πρόθεσή μου είναι να συνεργαστώ με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων για να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν» ανέφερε με δήλωσή του, στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και στο Ράδιο Σιντική 92,1 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σιντικής, Στάθης Ζαπρίδης. Ο κύριος Ζαπρίδης τόνισε επίσης ότι η θέση αυτή δεν τον φοβίζει και θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στα καινούργια καθήκοντά του. «Έχω αναλάβει αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σιντικής. Πρόθεση μου είναι να συνεργαστώ με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, με όλους του προέδρους των τοπικών συμβουλίων για να λύσουμε όλα τα προβλήματα του δήμου έτσι ώστε να πάει ο δήμος μας μπροστά και ότι δυνατότητες υπάρξουν να τις αξιοποιήσουμε. Δε με φοβίζει η θέση αυτή. Θα προσπαθήσω στα καινούργια καθήκοντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο λιμανάκι της Κερκίνης, ο κύριος Ζαπρίδης σημείωσε ότι μετά από 18 χρόνια θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία δύο θέσεων για τη λειτουργία καντίνας στο σημείο ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν παρεμβάσεις στο σημείο από τον δήμο. «Μετά από 18 χρόνια θα βγουν προς ενοικίαση, δύο θέσεις για τροχήλατες καντίνες με 50 τμ για καθίσματα και τραπέζια έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες στο σημείο κατά την επίσκεψή τους στο λιμανάκι της Κερκίνης. Στο λιμανάκι της Κερκίνης έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο επισκέπτες και με τις παρεμβάσεις που θα κάνει ο δήμος ο χώρος θα αλλάξει και θα πρέπει να αξιοποιηθεί» επισήμανε.

Τέλος, αναφερόμενος τις παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά στην πρώην δημοτική ενότητα Κερκίνης, ο κύριος Ζαπρίδης τονίζει: «Καθημερινά δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών με όποιες δυνατότητες που υπάρχουν»

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •