Κ.Ε.ΔΗ.Σ. – Σύλλογος Καρκινοπαθών Σερρών: Κοινή δράση για την ανάδειξη των Νικητών Ζωής

Η 6η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, μια ημέρα μνήμης και τιμής για όσους νικήθηκαν, αλλά και γιορτής για όλους τους επιζώντες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη με την επάρατη νόσο.

Με αφορμή αυτή τη γιορτή ζωής μας προτάθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών , Φίλων , Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), να συμμετάσχουμε στη δράση που τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021.

Παράλληλα και σε συνεργασία με τα μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών Σερρών, θα στείλουμε και το δικό μας μήνυμα από την πόλη των Σερρών, προωθώντας φωτογραφικό υλικό και βίντεο ως μηνύματα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών. Παράλληλα θα δοθούν συμβολικά δώρα σε 20 Νικητές Ζωής, μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών.

Οι Σέρρες δυστυχώς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της μακράς λίστας των θυμάτων, που έχουν «χτυπηθεί» από τη «μάστιγα» του Καρκίνου. Ωστόσο πολλοί είναι και οι νικητές που αναδείχθηκαν από την άνιση αυτή μάχη και οι οποίοι δίνουν Ελπίδα και Δύναμη σε όλους όσους ανεβαίνουν τον δικό τους «Γολγοθά».

«Σας προσκαλούμε, προκειμένου να καλύψετε δημοσιογραφικά και να αναδείξετε τη δράση, η οποία θα διεξαχθεί την αύριο Κυριακή 6 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. σε παρακείμενο χώρο του προαύλιου του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Σερρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του Covid 19.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ζωής ότι ο Καρκίνος δεν είναι Ανίκητος!!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΣ.

Κοινοποίηση