8 Ιουνίου 2015 «γεννήθηκε» το Infonews24- Γιορτάζουμε τα 6 χρόνια μας


Ήταν 8 Ιουνίου του σωτήριου έτους 2015, όταν δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι των Σερρών, αποφάσισαν να κάνουν το μεράκι τους, την τρέλα τους, την όρεξή τους και το ταλέντο τους, πράξη.

Ο Δημήτρης Κόκκινος και η Χριστίνα Χατζοπούλου «ανέβασαν» στον ιντερνετικό… αέρα το Infonews24, με στόχο να βάλουν ένα «λιθαράκι», σε αυτό που όλοι οι δημοσιογράφοι ονειρευόμαστε και επιζητούμε. Στην ανεξάρτητη, αδέσμευτη δημοσιογραφία.

Ένα εγχείρημα που πήρε «σάρκα και οστά», χάρη και στον «βράχο» του ιστότοπου, που αγόγγυστα ακολουθεί τα «τρελά» ωράρια, αδιαμαρτύρητα δέχεται τις ιδιοτροπίες μας, τις παλαβομάρες μας, γιατί πολύ απλά κι αυτός το γουστάρει και δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Στέλιο Τζέμπελο.

Για έναν νομό που έχει… παράδοση στην τοπική ειδησεογραφία- δημοσιογραφία, το Infonews24 ήταν ένα «στοίχημα», καθώς η πρόκληση για την καθιέρωση στη συνείδηση του απαιτητικού Σερραίου αναγνώστη ήταν όχι απλά μεγάλη, αλλά τεράστια.

Τα πρώτα βήματα έγιναν. Σταθερά, αλλά καθόλου αργά, το Infonews24 άρχισε να μπαίνει στην καθημερινότητα των Σερραίων κι όχι μόνο.

Το διαδίκτυο είναι αδυσώπητο και άκρως ανταγωνιστικό, ωστόσο το Infonews24 άρχισε ευθύς εξ αρχής να κάνει αισθητή την παρουσία του, όχι μόνο με την κάλυψη της ειδησεογραφίας καθημερινά, αλλά και με αποκλειστικά θέματα, τα οποία προβάλλονταν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους ιστότοπους της χώρας, αλλά και από πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τον Ιούνιο του 2018, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη Κόκκινου τον ώθησαν στο να παραδώσει τη «σκυτάλη» σε 3 συναδέλφους του δημοσιογράφους.

Έτσι, λοιπόν, Γιώργος Δαμιανίδης, Δημήτρης Κώττας και Ζωή Χειμωνίδου εντάσσονται στο Infonews24, με την όρεξη, τη διάθεση, τις αρχές και τις αξίες, όχι της νιότης, αλλά των εμπειριών τους και η ανοδική πορεία που ξεκίνησε ο ιστότοπος συνεχίζεται.

Το Infonews24 κλείνει φέτος τα 6 του χρόνια. Δεν τα κάνουμε όλα τέλεια. Εξάλλου, όπως είπε και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ρούζβελτ «ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη, είναι ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτα». Γι’ αυτό που διαβεβαιώνουμε, όμως, τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας, είναι πως δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα.

Η απόφασή μας να μην συμβιβαστούμε έχει το τίμημά μας. Το αντιστάθμισμα, όμως, είναι εξαιρετικά σπουδαίο και δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη που «απολαμβάνουμε» από όλους εσάς τους αναγνώστες μας. Δεν είναι ένα ακόμη τσιτάτο, αλλά είναι η ουσία όταν λέμε ότι «εσείς είστε η δύναμή μας».

Δεν μας αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις και οι μεγάλες υποσχέσεις.
Υποσχόμαστε πως θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε με την όρεξη και τη διάθεση της πρώτης ημέρας, πως θα φροντίσουμε να μην προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας.

Όλοι μαζί σας δίνουμε μία υπόσχεση. Ότι θα είμαστε άπαντες παρόντες στα Σερραϊκά κι όχι μόνο δρώμενα, με αντικειμενικότητα και σεβασμό, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η μέχρι τώρα επαγγελματική μας πορεία.

Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε για τα 6 πρώτα, ενδιαφέροντα, δημιουργικά, γεμάτα χαρές και αγωνίες, χρόνια.
Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη.
Σας ευχαριστούμε.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •