Πρατήρια BP Μανάφη: Αποκτήστε μοντέρνα σειρά μαχαιριών zyliss με έκπτωση έως 75%


Στα επιλεγμένα πρατήρια bp συλλέξτε κουπόνια και αποκτήστε τη μοντέρνα σειρά μαχαιριών zyliss με έκπτωση έως 75%.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη με Red Dot Awards Ελβετικής προέλευσης, εταιρεία zyliss, σχεδιάζει μαγειρικά σκεύη και gadgets για περισσότερα από 60 χρόνια. Έχοντας συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα & το μοντέρνο design, δίνει λύσεις στην κουζίνα σας με μια ολοκληρωμένη σειρά εμπνευσμένη από τις lifestyle τάσεις του καθημερινού μαγειρέματος.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελούμενη από έξι (6) μαχαίρια & ένα (1) ψαλίδι κουζίνας υψηλού σχεδιασμού για κάθε χρήση. Όλα τα είδη της σειράς διαθέτουν λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, εργονομική λαβή και προστατευτική θήκη, με αποτέλεσμα πέρα από ανθεκτικά, να είναι εύκολα, φιλικά και ασφαλή στη χρήση. Τα μοναδικά χρώματα που διαθέτουν σας βοηθούν να ξεχωρίζετε εύκολα το κάθε είδος ενώ παράλληλα θα γεμίσουν χρώμα τις μαγειρικές σας στιγμές.

Όλα τα είδη διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, ωστόσο για την καλύτερη διατήρησή τους συστήνεται το πλύσιμο στο χέρι.

Μηχανισμός Προγράμματος

Με κάθε αγορά 10 € = 1 κουπόνι
• Μαζεύετε τα κουπόνια και τα κολλάτε στο έντυπο κουπονιών.
• Εξαργυρώνετε το συμπληρωμένο έντυπο κουπονιών, επιλέγοντας το προϊόν που επιθυμείτε και προσκομίζοντας το ποσό που αντιστοιχεί στο ταμείο.
• Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προϊόντων που μπορείτε να συλλέξετε.
• Μπορείτε να αγοράσετε τα είδη της συλλογής είτε με κουπόνια σε μειωμένη τιμή είτε χωρίς κουπόνια στη λιανική τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο.
• Εάν είστε κάτοχος οποιασδήποτε κάρτας Bonus της Alpha Bank, αποκτήστε τα προϊόντα της προσφοράς, εξαργυρώνοντας τους αντίστοιχους Bonus πόντους που αναγράφονται στο έντυπο της ενέργειας (χωρίς τη χρήση κουπονιών ή χρηματικού αντίτιμου) έως 12.9.2021*.

Τα πρατήρια της BP του Κωνσταντίνου Μανάφη, βρίσκονται:
• στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης και
• στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Σερρών- Νιγρίτας.

Τηλέφωνο: 2321039358 και 23210 39358.

Κοινοποίηση