Επίσκεψη Υπ. Υποδομών & Μεταφορών Κ. Καραμαλής στον Δήμο Αμφίπολης

Επίσκεψη ενημέρωσης στον Δήμο Αμφίπολης πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Ιουνίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Αμφίπολης Στέργιο Φραστανλή στην είσοδο του Δημαρχείου στο Ροδολίβος.
Η σύσκεψη ενημέρωσης διήρκεσε επί μίας ώρας περίπου και ο κ. Υπουργός, παρουσία του αντιπεριφειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ενημερώθηκε επί όλων των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο μας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις μελέτες που ενέταξε η Δημοτική Αρχή στο πρόγραμμα ¨Αντώνης Τρίτσης¨, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του νέου οδικού άξονα Δράμα – Αμφίπολη, η αξιοποίηση του λιμανιού της Αμφίπολης καθώς και η εξέλιξη των εργασιών στον ¨Τύμβο Καστά¨ αλλά και στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης που θα έχει σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος Αμφίπολης αφού ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Δημοτών τον συντοπίτη και φίλο υπουργό Κώστα Καραμανλή για την τιμή να επισκεφθεί για μία ακόμη φορά τον Δήμο μας, σε ανάμνηση της επίσκεψής του, του προσέφερε έναν πίνακα ζωγραφικής με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, το άριστο κλίμα συνεργασίας και το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Καραμανλή για τον Δήμο μας.
Νωρίτερα ο Υπουργός επισκέφθηκε χωριά του Δήμου μας, όπου είχε συζητήσεις με Δημότες μας και Δημοτικούς – Τοπικούς Συμβούλους, ενώ δεν παρέλειψε, όπως συνηθίζει άλλωστε να επισκεφθεί και να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και συγχωριανούς του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρώτη Σερρών.
Κοινοποίηση