Νέα μεγάλη διάκριση για τον Σερραίο σφυροβόλο Θ. Ζιώγα στην Κωνσταντινούπολη- Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βισαλτίας


Συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του και τις διακρίσεις, ο Σερραίος σφυροβόλος Θοδωρής Ζιώγας, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της σφυροβολίας με επίδοση 74,46 βελτιώνοντας τρεις φορές το ατομικό του ρεκόρ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Συγχαρητήριο μήνυμα, για τη νέα επιτυχία του αθλητή έστειλε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός:
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή του Βισάλτη Νιγρίτας, Θοδωρή Ζιώγα ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της σφυροβολίας με επίδοση 74,46 βελτιώνοντας τρεις φορές το ατομικό του ρεκόρ, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη. Με κάθε του νέα επίτευξη μας γεμίζει με περηφάνια και ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού στίβου και γενικότερα του Ελληνικού Αθλητισμού.
Του εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους του και τον προτρέπω να συνεχίσει ν’ αναπτύσσει τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή του κ. Πασχάλη Γκουγκούδη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα του και στην οικογένειά του που τον στηρίζει.
Ο Θοδωρής Ζιώγας είναι ένας αθλητής με επιμονή στο στόχο και αγωνιστικότητα. Και εμείς ως Δημοτική αρχή, θα είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίζουμε σε κάθε του προσπάθεια».

Κοινοποίηση