Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στο Δήμο Σιντικής το Σαββατοκύριακο


Η Δημοτική Ενότητα Κερκίνης φοράει το αθλητικό της κοστούμι και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα εκρηκτικό τριήμερο στις 25/26/27 Ιουνίου 2021.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην κατηγορία Παμπαίδων αλλά και Παγκορασίδων, ανοίγει τις πόρτες του, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Κάτω Ποροΐων και είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους φίλους του αθλήματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται για πρώτη φορά στην περιοχή, επίσημη εκδήλωση Πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την υλοποίηση της αδειοδότησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου θα ανοίξει η αυλαία με μία τόσο σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Ιουνίου από τις 13:00μμ μέχρι τις 22:00μμ θα διεξαχθούν παλαιστικοί αγώνες όπου θα λάβουν μέρος πάνω από 200 αθλητές.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την συνέργεια του Δήμου Σιντικής, της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛ.Ο.Π) της Αντιπεριφέρειας Σερρών και του Παλαιστικού Συλλόγου Κερκίνης.

Το παραπάνω αθλητικό γεγονός, θα διεξαχθεί τηρουμένων των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων προς αντιμετώπιση του Covid-19, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποίηση