Σερραία η νέα γενική γραμματέας του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας


Η Κλεονίκη Γεωργιάδου, η οποία έλκει την καταγωγή της από το ακριτικό Άγκιστρο Σερρών, είναι η νέα γενική γραμματέας του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας.

Στις 16 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Σόφια η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία, ενώ διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες βάσει καταστατικού εκλογές για τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων – ελληνικών εταιρειών μελών του Συμβουλίου ήταν για πρώτη φορά ιδιαίτερα αυξημένη. Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν με μεγάλο ποσοστό, άνω του 75%, πρώτη σε ψήφους την Κλεονίκη Γεωργιάδου. Μετά την εσωτερική διαδικασία συγκρότησης του νέου Δ.Σ. σε σώμα, η Κλεονίκη Γεωργιάδου κατέλαβε την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία.

Η Κλεονίκη είναι απόφοιτη του Νομικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Σόφιας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο και στις Διεθνείς Σχέσεις. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Στη Βουλγαρία και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού συμβουλίου (2009-2012).

Μετά από μια μακροχρόνια και σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία (Intracom, Cosmote, Dromeas), εργάζεται από το 2015 στον όμιλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και από το 2017 κατέχει την θέση του εκτελεστικού διευθυντή θυγατρικών του ομίλου στη γειτονική χώρα.

Η Κλεονίκη Γεωργιάδου κατοικεί μόνιμα στην Σόφια από το 1995. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •