Τις δομές σε Σέρρες και Κλειδί Σιντικής επισκέφθηκε ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής του Υπουργείου Μετανάστευσης


Τις δομές μεταναστών τόσο στις Σέρρες, όσο και στο Κλειδί Σιντικής, επισκέφθηκε χθες και σήμερα ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου Hagabimana Richard Spiros.

«Ωραία μέρα χθες για την Δομή Σερρών κι για μένα προσωπικά! Δεχτήκαμε την επίσκεψη του Υποδιοικητή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου Hagabimana Richard Spiros, που μας αφιέρωσε ώρες ποιοτικού χρόνου αφενός συζητώντας και αφετέρου επισκεπτόμενοι κάθε κοινόχρηστο χώρο και γωνία της Δομής μας. Τον ευχαριστώ θερμά για όλα, καθώς κι όλους τους συνεργάτες από όλους τους φορείς που ήρθαν επίσης για την επίσκεψη και ξενάγηση. Τέτοιες επισκέψεις μόνο χαρά και δύναμη μας δίνουν! Σε εμάς αλλά και όλους μέσα στην δύναμη, που είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με τον επισκέπτη μας. Ευχαριστούμε όλοι για τα καλά λόγια και την ενθάρρυνση. Με το εθνόσημο στο στήθος μαζί Συνεχίζουμε!» δήλωσε η Διοικήτρια της Δομής των Σερρών Δήμητρα Παναγιωτάκη.

Επίσκεψη και στη Δομή στο Κλειδί

Παράλληλα, ο Υποδιοικητής επισκέφθηκε και τη Δομή στο Κλειδί Σιντικής, με τον Διοικητή της Δομής Βασίλη Νικηφόρου να επισημαίνει:
«Σήμερα επισκέφτηκε τη δομή μας ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Hagabimana Richard Spiros , έχοντας μεγάλη εμπειρία στο μεταναστευτικό, βλέποντας τη δομή, έκανε πολύ καλά σχόλια, για την οργάνωση και την λειτουργία της, μας τιμά η επιβράβευση που δεχτήκαμε βέβαια, αλλά, έχει μεγάλη σημασία για μας, να ακούμε τόσο καλές κριτικές από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο!!! Μίλησε με εργαζόμενους, με φιλοξενούμενους, είναι τόσο απλός και ζεστός που από την πρώτη στιγμή τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο !! Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε! Ελπίζουμε σύντομα σε μια επόμενη επίσκεψη κ. Υποδιοικητά!».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •