Πρώτη συγκέντρωση για τα «λιοντάρια» του Πανσερραϊκού (Βίντεο)


Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για τα «λιοντάρια» του Πανσερραϊκού, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα.

Για μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να «παλέψει» και να δείξει τον καλύτερό του «εαυτό» ξεσηκώνοντας τους φανατικούς φιλάθλους του.

Πρόσφατα, ο Πρόεδρος της ομάδας Τάσος Καζίας μίλησε για όλη την πορεία της νέας διοίκησης του Πανσερραϊκού, από το καλοκαίρι του 2018 και έδωσε το στίγμα των επόμενων ετών, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Σαμόλη και Παναγιώτη Δαλαταρίωφ.

Ο κ. Καζίας δήλωσε- μεταξύ άλλων- πως σκοπός είναι ξεκάθαρα αυτός… να γίνει ο Πανσερραϊκός και πάλι ομάδα, αυτή την φορά πάνω σε σωστές βάσεις και με όραμα.

«Ευτυχώς υπάρχουν φίλοι και συνοδοιπόροι σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, τον αντιπρόεδρο και συμμέτοχο μου, στη νέα ΠΑΕ, χτίζουμε μέρα-μέρα το νέο Πανσερραϊκό.
Πάντα ο Πανσερραϊκός θα κάνει πρωταθλητισμό και πάντα θα θέλει είναι στις υψηλές θέσεις, βάση ιστορίας αλλά αυτή τη στιγμή προέχει για εμάς ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός… στις εγκαταστάσεις, στις υποδομές και στην επόμενη μέρα οργανωτικά! Ναι, δεν σας κρύβω ότι προσπαθούμε να εντάξουμε στο DNA της ομάδας, μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να σε στηρίξουν πέρα από τον κόσμο και οι φορείς του ποδοσφαίρου, της πολιτείας όλοι. Δεν σας κρύβω ότι βρήκαμε εμπόδια αλλά το παλεύουμε.
Προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα, με τον χώρο στο Αθλητικό Πάρκο της πόλης, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τις εγκαταστάσεις μας, για όλο τον σύλλογο, με ίδια κεφάλαια πρωτίστως και να στεγάσουμε όλες μας τις ομάδες για να μπορέσουν να προπονούνται. Ταυτόχρονα, επιθυμία όλων είναι, η ολική ανακαίνιση του Δημοτικού γηπέδου, που μας ανήκει εδώ και 57 χρόνια, ουσιαστικά και ελπίζω σύντομα να μας ανήκει και τυπικά. Η ιδιωτική πρωτοβουλία από μέρους μας υπάρχει και πιστεύω θα στηριχτεί και από την πολιτεία.
Ο Πανσερραϊκός δεν είναι τυχαίος σύλλογος και κάποια εποχή ήταν η ομάδα από την επαρχία, με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια απ’ όταν ήμασταν εκεί. Θα επανέλθουμε, αλλά αυτό θα συμβεί με τον τρόπο που θέλουμε εμείς για να μην έχουμε πισωγύρισμα. Ξέρετε, όταν ανεβαίνεις γρήγορα το πισωγύρισμα είναι απότομο» επεσήμανε, στην ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο κ. Καζίας.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •