Badminton: 2 χρυσά,1 ασημένιο και 3 χάλκινα οι Αθλητές των Σερρών

Με 4 αθλητές συμμετείχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στα δυο Πανελλήνια αυτά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στο Κλειστό του Βόλου στις 24,25 Ιουλίου με πολύ καλές εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις . Οι Σερραίοι αθλητές έφεραν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κατηγορία Ανδρών-Γυναικών

Σωτηρίου Ματίνα 2 χρυσά :1η στο απλό και στο διπλό( με ζευγάρι την Λαμπριανίδου Θεοδώρα του ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης ) . Η Σωτηρίου επιβεβαίωσε τους περσινούς τίτλους της στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στην Κρουστάλη Δήμητρα της Θήβας στο απλό και τις αδερφές Βλαχαντώνη στο διπλό.

Μεγάλος απών ο Κιοσσές Ραφαήλ λόγω τραυματισμού.

Κατηγορία Κ17

Ρακιτζής Βασίλειος : 1 ασημένιο στο απλό και 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Κουτσούρη Ευθύμιο . Ο Ρακιτζής βελτίωσε την περυσινή του 3η θέση στην κατηγορία (όπου είναι μικρότερος) και άφησε πολλές υποσχέσεις για την ερχόμενη χρονιά . Με την νίκη του αυτή έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της κατηγορίας του που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Σλοβενία.

Κουτσούρης Ευθύμιος : 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Ρακιτζή Βασίλειο , οχτάδα στο απλό με οριακή ήττα από τον Τσώτση Δημήτριο Του ΙΑΣΩΝ Θεσσαλονίκης .

Κουτσούρη Ευαγγελία : 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι την Βλαχαντώνη Χαρά του ΠΥΡΓΟΥ , οχτάδα στο απλό.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζετε με το Πανελλήνιο της Κ22 το ερχόμενο Σβκ στην Αλεξανδρούπολη και τα διεθνή ηλικιακά αρχές Σεπτεμβρίου σε Λαύριο ( Ανδρών-Γυναικών ) και Αλεξανδρούπολη ( Κ19 , Κ15 , Κ 13 )

Κοινοποίηση