Ο Δημήτρης από την Ηράκλεια χρειάζεται τη βοήθειά μας


Με την αμέριστη συμμετοχή όλων και με την καθοδήγηση του αρμόδιου ιατρικού προσωπικού ο μικρός Δημήτρης συνεχίζει με πείσμα να παλεύει για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα. Ο μικρός μαχητής και η οικογένειά του, εγκάρδια ευχαριστούν όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα και συνεισφέρουν στον πολυετή αγώνα τους για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού.

Όλο αυτό το διάστημα πλήθος κόσμου συμβάλλει καθοριστικά, με αποτέλεσμα ο μικρός να υποβάλλεται καθημερινά, εδώ και 8 μήνες, στις απαραίτητες θεραπείες που υπέδειξαν οι ιθύνοντες ιατροί. Οι θεραπείες αυτές σε συνδυασμό με την φροντίδα των οικείων του, βοηθούν στην καθημερινή βελτίωση της κλινικής του εικόνας.

Μαζί με όλους εσάς, ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» συνεχίζει να στηρίζει τον μικρό Δημήτρη και την οικογένειά του με σκοπό να προσφέρει στον νεαρό 11χρονο τις συνθήκες ζωής που του αξίζουν!

Το περιστατικό του μικρού Δημήτρη

Ο μικρός Δημήτρης είναι 10 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηράκλεια Σερρών και πάσχει από σπαστική τετραπληγία, συνέπεια εγκεφαλίτιδας, από την ηλικία των 7 ετών.

Η πάθηση αυτή προκλήθηκε από γρίπη τύπου Β, από την οποία νόσησε ο μικρός σε ηλικία 7 ετών. Το 2018 και μετά την εμφάνιση της γρίπης, ο Δημήτρης έπεσε σε κώμα και νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο. Το παιδί διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα, γεγονός που προκάλεσε βαρεία νοητική στέρηση και 100 % κινητική αναπηρία των κάτω άκρων. Εν συνεχεία, νοσηλεύτηκε για άλλους δύο μήνες στην Παιδιατρική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου και έπειτα από συστάσεις των ιατρών μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης για κάποιους μήνες.

Το παιδί, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες θεραπείες, επέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά του με σκοπό να συνεχίσει εκεί τις φυσιοθεραπείες και τις λογοθεραπείες. Η οικογένεια του Δημήτρη βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να του προσφέρει ό,τι χρειάζεται.

Ο αγώνας όμως είναι μεγάλος και οι οικονομικές τους δυνάμεις εξαντλούνται, καθώς υπάρχει καθημερινή ανάγκη περίθαλψης και οικονομικής υποστήριξης για τις ανάγκες του μικρού.

Ο Δημήτρης αδυνατεί να μιλήσει και κατ’επέκταση να επικοινωνήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, να καταναλώσει τροφή και να μετακινηθεί. Συνεπώς, έχει ανάγκη 24ωρης φροντίδας, την οποία του την παρέχουν οι γονείς του. Οι ίδιοι βρίσκονται διαρκώς στο πλάι του, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εργαστούν. Το συγκεκριμένο διάστημα κι ενώ η κατάσταση του παιδιού παραμένει σταθερή, ο Δημήτρης δε λαμβάνει τις απαραίτητες θεραπείες εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών.

Ας βοηθήσουμε όλοι, έτσι ώστε οι θεραπείες του μικρού Δημήτρη να συνεχιστούν και να βελτιωθούν οι συνθήκες ποιότητας ζωής της καθημερινότητάς του. Μια μικρή δική μας κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά!

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771
IBAN: GR4101722220005222091702771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 21000630539
IBAN: GR4401102100000021000630539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 0701002002030506
IBAN: GR0401407010701002002030506
SWIFT-BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Κατά την υλοποίηση των καταθέσεων, μπορείτε να σημειώνετε στην αιτιολογία «Για το μικρό Δημήτρη» και έπειτα να αποστείλετε σε μήνυμα το επισυναπτόμενο αποδεικτικό κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνσή σας, ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •