Βοηθός προπονητή στην «ΑΕ Ερμιονίδας» ο Σερραίος Γιάννης Μπάτζιος


Ρεπορτάζ: Σίμος Φραγκάκης

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, προσθέτοντας στο τεχνικό της επιτελείο τον Σερραίο Γιάννη Μπάτζιο, ο οποίος θα πλαισιώσει τον επίσης ΣΑΕερραίο, Πέτρο Στοΐλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Και αν ο δεύτερος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στους πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών, ο Γιάννης Μπάτζιος θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο με την επιθυμία όλων να τα πάει καλά, διαφημίζοντας το σερραϊκό ποδόσφαιρο εκτός νομού.

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Μπάτζιος;

Ξεκίνησε από μικρός την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε ομάδες της ΕΠΣ Σερρών στη θέση και αριστερού αλλά και κεντρικού αμυντικού. Πολύ γρήγορα όμως αποφάσισε ότι η θέση που του αρμόζει είναι στην άκρη του πάγκου με ένα σημειωματάριο στο ένα χέρι και ένα χρονόμετρο στο άλλο, να μαθαίνει τα ‘’μυστικά’’ του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες που αποτέλεσαν και την αφετηρία του.

To 2017 θα ενταχθεί στο τμήμα Bambini της ακαδημίας Sport Village όπου θα κάνει και τα πρώτα του βήματα, ενώ την επόμενη χρονιά θα γίνει μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ Network Academy στο Χριστός Σερρών, κάνοντας γνωστό το όνομά του στη συμπρωτεύουσα, αποκτώντας παράλληλα το UEFA C.

Το Καλοκαίρι του 2019 θα υπηρετήσει το πόστο του Assistant Coach στον Αίαντα Ευόσμου, ομάδα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ, αναλαμβάνοντας συγχρόνως το τμήμα Κ10 του ΠΑΟΚ Network Academy στα Διαβατά. Έχοντας πλέον στην κατοχή του το UEFA B, θα κληθεί να αναλάβει το τμήμα Κ10- Κ16 του ΠΑΟΚ Network Academy, καθιστώντας σαφές την επιθυμία του να ασχοληθεί με μικρές ηλικίες ‘’πλάθοντας’’ ουσιαστικά ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες.

Τον Αύγουστο του 2021 και μετά από μία περίεργη χρονιά λόγω του COVID -19, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο Γιάννης Μπάτζιος να ‘’ανοίξει’’ το φτερά του για το βήμα παραπάνω. Ο Πέτρος Στοΐλας τον γνωρίζει καλά και γι’ αυτό το λόγο τον εμπιστεύεται στην δύσκολη προσπάθεια της Ερμιονίδας να πετύχει τους φετινούς της στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλή επιτυχία Γιάννη Μπάτζιο!

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •