Αντίθετος στη λειτουργία λατομείου στο Λαϊλιά ο Δήμαρχος Σιντικής (Βίντεο)

Αντίθετος στη λειτουργία λατομείου στο Λαϊλιά δήλωσε ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Τάσσομαι στο πλευρό των κατοίκων και στηρίζω την απόφασή τους όπως αυτή εκφράστηκε στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Αχλαδοχωρίου» τόνισε ο δήμαρχος Σιντικής σχετικά με το θέμα της δημιουργίας ή όχι λατομείου στην περιοχή «Χέρσο» στο Αχλαδοχώρι.

«Η πρόταση και η εισήγηση από πλευράς δημάρχου και της δημοτικής αρχής θα είναι να γίνει δεκτή η απόφαση των κατοίκων και να γνωμοδοτήσουμε αναλόγως στη συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου» σημείωσε ο κύριος Δομουχτσίδης και κάλεσε ορισμένα άτομα, χωρίς να τα κατ’ ονομάσει να έχουν σοβαρότητα και να μην λαϊκίζουν. «Θα ήθελα να τονίσω ιδιαιτέρως ότι η προσπάθεια αποτροπής λειτουργίας στην περιοχή για να έχουν αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνονται με σοβαρότητα και χωρίς λαϊκισμούς που ορισμένες φορές φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Η προσπάθεια κάποιων ατόμων να φανούν ή να βγουν στο προσκήνιο εκμεταλλευόμενοι πολύ σοβαρά θέματα είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στην αντιμετώπιση αυτού το φαινομένου. Δεν χρειάζονται κορώνες και ηρωϊσμοί» σημείωσε ο δήμαρχος Σιντικής.

«Η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος και οι αντιδήμαρχοι σε συνεννόηση με τους κατοίκους με νηφαλιότητα και εμπεριστατωμένα θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο» ξεκαθάρισε ο κύριος Δομουχτσίδης.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •