Έξω από το κτίριο και με «βαρύ» καύσωνα αρκετός κόσμος περιμένει στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Σερρών- Απάνθρωπες συνθήκες αναμονής

(Φωτογραφία 4/8/2021 και ώρα 10:00 π.μ.)

Μόνο με την «κόλαση» μπορεί να παρομοιασθεί η κατάσταση αναμονής στα εξωτερικά ιατρεία, του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Αρκετός κόσμος, που έχει να αντιμετωπίσει και την όποια ασθένειά του, είναι αναγκασμένος να περιμένει έξω από το κτίριο των εξωτερικών ιατρείων, μέχρι να έρθει η σειρά του να εξετασθεί.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που οι υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα προκαλούν δυσφορία ακόμη και στον υγιή άνθρωπο, οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τη σειρά τους, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν ακόμη και τους 40 βαθμούς.

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί ως μέτρο πρόληψης του κορονοϊού, για να μην υπάρχει συνωστισμός στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων.

Ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί υπόψιν οι ακραίες καιρικές συνθήκες, είτε το χειμώνα με το κρύο, είτε το καλοκαίρι με τον καύσωνα.

Πρόληψη γι’ αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα ειδικά αυτές τις ημέρες, ο κόσμος να ταλαιπωρείται ακόμη περισσότερο, ενώ μιλώντας στο Infonews24 έκαναν λόγο ακόμη και για «απάνθρωπες συνθήκες αναμονής».

Κοινοποίηση