Εργασίες κοπής πρασίνου στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο Δευτέρα


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα εκτελεστούν:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
• Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
• Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, α) στο τμήμα από κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) στο τμήμα μετά από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τη συμβολή με Εξωτερική Περιφερειακή, τμηματικά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα , κατά την ημέρα Τρίτη 10 Αυγούστου. Οι εργασίες θα γίνουν κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00μ.μ.
• Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα μετά από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τον κόμβο Πυλαίας (Κ11), στην κατεύθυνση προς δυτικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών
• Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και την Τετάρτη 11 Αυγούστου. Οι εργασίες θα γίνουν κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.
• Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 12 Αυγούστου και κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.
Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΙΙΙ. Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας
Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τον σηματοδότη της εγκατάστασης «LIDL» στην περιοχή Ιωνίας (Χ.Θ. 9+200) έως και τον κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων ταυτόχρονα και τμηματικά, από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •