Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Κένυα η 16χρονη Σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Η 16χρονη αθλήτρια της Σέρρες 93  Ηλιάνα Τριανταφύλλου με τον προπονητή Σάββα  Κεφαλίδη θα ταξιδέψουν αύριο 14 Αυγούστου στη Κένυα. Από τις 17 έως 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο άλμα επι κοντώ.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου που είναι η μικρότερη η ηλικία αθλήτρια που θα συμμετέχει στους αγώνες και θα αγωνιστεί στο άλμα επι κοντώ στις 19 Αυγούστου.

Προετοιμάστηκε τις τελευταίες τρείς εβδομάδες κάτω από αντίξοες συνθήκες( υψηλές θερμοκρασίες) αφότου ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε.

Ο ομοσπονδιακός  προπονητής Σάββας Κεφαλίδης( ανήκει στο σύλλογο Σέρρες 93) μας ανέφερε ότι θα μεταβεί στην Κένυα με την Εθνική ομάδα, συμμετέχοντας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών συνοδεύοντας την Σερραία αθλήτρια.

«Υπήρχε η πρόκριση από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν 1,5 μήνα. Πιάσαμε το όριο για να πάμε  στο πανευρωπαϊκό Κ 20, πήγαμε και έχουμε το όριο  για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο μετέχουμε στην Εθνική ομάδα και θα κατεβούμε για αυτό. Θα αγωνιστούμε στον τελικό, εννέα αθλήτριες θα αγωνιστούν, ορισμένες χώρες όπως η ΗΠΑ και η Γερμανία δεν θα συμμετέχουν. Κυνηγάμε το καλύτερο».

Ο Σάκης Κεφαλίδης θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Ντόχα( θα έχει τα κοντάρια) και ακολούθως Ναϊρόμπι, ενώ η Ηλιάνα  Τριανταφύλλου με τη αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει μέσω Αιθιοπίας για το Ναϊρόμπι της  Κένυας όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Πηγή: sertharros.gr

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •