Πρατήρια BP Μανάφη: Τι θα κερδίσει η επιχείρησή σας με την κάρτα στόλου της BP


Η κάρτα στόλου της HELLENIC FUELS AND LUBRICANTS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρακτικές καθώς και καινοτόμες λύσεις ειδικά διαμορφωμένες για τον στόλο σας, όσο μεγάλος ή μικρός και εάν είναι.

Η κάρτα στόλου σας παρέχει όλα αυτά που περιμένετε από μία κάρτα καυσίμων αλλά και πολλά περισσότερα. Σας προσφέρει λύσεις που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στο δρόμο και στο γραφείο.

Σας δίνει τη δυνατότητα ελέγχων ανά πάσα στιγμή, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης καρτών, ενώ είναι σχεδιασμένη για την απλούστευση της διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων και τον περιορισμό του κόστους, μέσα από ασφαλείς διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, αυξάνετε την ανταγωνιστικότητά σας και μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Η επιχείρησή σας θα κερδίσει από:
• Την αποτελεσματικότητα των λύσεων στη διαχείριση του στόλου σας με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου αλλά και τον περιορισμό των εξόδων.
• Τον έλεγχο και την ασφάλεια που προσφέρουν οι κάρτες, οι οποίες προστατεύονται από Προσωπικούς Αριθμούς Αναγνώρισης (PIN), στις οποίες ορίζεται τα προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμα για κάθε μια κάρτα ξεχωριστά.

Τα πρατήρια της BP του Κωνσταντίνου Μανάφη, βρίσκονται:
• στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης και
• στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Σερρών- Νιγρίτας.
Τηλέφωνα: 2321039358 και 23210 39358.

Κοινοποίηση