Τι δήλωσε στο Mega ο Σερραίος δικηγόρος Κ. Παρηγόρης για την υπόθεση του καλλιτέχνη που χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό


«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί… να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδάκι μου και τον άφησε κάτω και έφυγε».
Είναι η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του καλλιτέχνη Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου που ξημερώματα Δευτέρας χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη μέση του επαρχιακού δρόμου Θήβας – Θίσβης.

Την ίδια ώρα, ένα καθοριστικό τηλεφώνημα οδήγησε τις έρευνες της αστυνομία σε ένα όχημα κατοίκου της περιοχής, που έφερε στο μπροστινό μέρος σημάδια από χτύπημα, ενώ κομμάτια του αυτοκινήτου βρέθηκαν στην άσφαλτο.

«Ακινητοποίησαν ένα όχημα ως ύποπτο μετά από καταγγελίες σε ένα διπλανό χωριό. Αυτό το όχημα όμως φαίνεται ξεκάθαρο ότι έχει χτυπήσει αγριογούρουνο, δηλαδή οι γουρουνότριχες είναι στη ρόδα. Δεν είναι ανθρώπινες τρίχες», λέει ο Κώστας Παρηγόρης, δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου.

Η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία, με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες να έχουν καταλήξει στη μάρκα του αυτοκίνητου, από τις ροδιές που είχε πάνω του ο 46χρονος, από τα ίχνη του φρεναρίσματος, από ευρήματα στον δρόμο, αλλά και από κάμαρες ασφαλείας που έχει καταγράψει δυο αυτοκίνητα στο επίμαχο χρονικό διάστημα.
«Προσανατολίζονται σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο. Απ’ ότι φαίνεται τον χτύπησε και τον παρέσυρε γιατί έχει αφήσει και ίχνη, η μπλούζα του, το φανελάκι του πάνω στην άσφαλτο».

Ο κ. Παρηγόρης, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε ότι η αστυνομία είναι κοντά στην εύρεση του αυτοκίνητου και του δράστη.

«Η αστυνομία φιλτράρει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Αργά ή γρήγορα είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξει στην εύρεση του αυτοκινήτου αλλά και του οδηγού».

Ο συνήγορος της οικογένειας κάλεσε τον δράστη, «έστω και την ύστατη στιγμή να εμφανιστεί και να δείξει τη μεταμέλεια και τη συναίσθησή του».

Πηγή: megatv.com

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •