Έντονη οσμή καμένου αναστάτωσε τους κατοίκους της πόλης των Σερρών


Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το βράδυ στην πόλη των Σερρών, όταν κάτοικοι από διάφορα σημεία της πόλης, αισθάνθηκαν έντονη οσμή καπνού, κινητοποιώντας τους και κάνοντας τους να αναρωτηθούν.

Μάλιστα, η αναστάτωση είναι τέτοια, που το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, κατακλύσθηκε από σχετικές ερωτήσεις Σερραίων χρηστών, ζητώντας να μάθουν την απάντηση, αν γνωρίζει- δηλαδή- κάποιος για ενδεχόμενη πυρκαγιά στην πόλη.

Το Infonews24 επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες αρχές και σύμφωνα με την ενημέρωση, δεν υπάρχει καμία πυρκαγιά σε εξέλιξη στην πόλη και πως η έντονη οσμή καπνού, πιθανόν να οφείλεται στη μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα (23:00) σε εξέλιξη, στην Αλιστράτη.

Να θυμίσουμε πως στις 6 Αυγούστου είχε επικρατήσει και πάλι αναστάτωση στην πόλη των Σερρών, με κατοίκους να θέτουν αγωνιώδη ερωτήματα για το αν βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια πυρκαγιά, καθώς η οσμή καμένου ήταν έντονη.

Τότε εξαιτίας της φωτιάς έχει ξεσπάσει σε χωριό της γειτονικής Βουλγαρίας και πιθανότατα λόγω των ανέμων, αλλά και της έντασης της πυρκαγιάς, οι οσμές «ταξίδεψαν» πολλά χιλιόμετρα και έφτασαν μέχρι την πόλη των Σερρών, προκαλώντας ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Διαβάστε τα ρεπορτάζ για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Αλιστράτη

Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Αλιστράτη (Βίντεο & φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη φωτιά στην Αλιστράτη

Κοινοποίηση