Σέρρες: Σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου ζητά η αντιπολίτευση για τα «led»

Τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών βάσει του άρθρου 3 παρ. 3. ε του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ζητούν οι δημοτικοί της αντιπολίτευσης του Δήμου με ένα και μοναδικό θέμα τις δύο προτάσεις Σ.Ε.Α. και Τ.Π.κ.Δ. για το θέμα των led.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αραμπατζής Θεόδωρος, Παπαφωτίου Αριάδνη, Γεωργούλας Αντώνιος, Χαραλαμπίδου Παρθένα, Παπαβασιλείου Βασίλειος, Γκότσης Ηλίας, Χράπας Παντελής και Δούκας Γεώργιος προχωρούν σ αυτή την κοινή πρόταση «για μην αιωρούνται ερωτηματικά και “σκιές” για το σοβαρό αυτό θέμα, επιβάλλεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, οπωσδήποτε πριν εισαχθεί στην Οικονομική Επιτροπή» όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση 

Κύριε Πρόεδρε,

Οι παρακάτω υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι, ζητούμε τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, βάσει του άρθρου 3 παρ. 3 ε του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Ερωτήσεις – διευκρινίσεις σχετικά με τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων Σ.Ε.Α. και Τ.Π.κ.Δ. για το θέμα των led και συζήτηση αυτών με τα νέα δεδομένα”, διότι στη σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τον Ιούλιο 2021 για το θέμα των led, ζητήθηκε από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, να υπάρχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2021 και τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων Σ.Ε.Α. – Τ.Π.κ.Δ.

Δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο ο μελετητής, ναι μεν παρουσίασε τα συγκριτικά στοιχεία των δύο προτάσεων, όμως δεν είχαν δοθεί αυτά προηγουμένως και στους δημοτικούς συμβούλους για να έχουν τον χρόνο να τα μελετήσουν και να θέσουν τους προβληματισμούς και τις ερωτήσεις τους. Τα συγκριτικά αυτά στοιχεία δόθηκαν στις 03 Σεπτεμβρίου 2021 στους δημοτικούς συμβούλους και από τη μελέτη των στοιχείων προέκυψαν σοβαρά ερωτήματα, διότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας διαπιστώνουμε, ότι η πρόταση Σ.Ε.Α. είναι ακριβότερη από την πρόταση Τ.Π.κ.Δ.

Για το λόγο αυτόν και για να μην αιωρούνται ερωτηματικά και “σκιές” για το σοβαρό αυτό θέμα, επιβάλλεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, οπωσδήποτε πριν εισαχθεί στην Οικονομική Επιτροπή.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •