Παπα-Κώστας: Υπόδειγμα Ιερέα στη Σύρο, πραγματοποιεί μέχρι και μεταφορές!

Ο Πατέρας Κωνσταντίνος Κοντός θα μπορούσε να αποτελεί και φωτεινό παράδειγμα της Χριστιανικής εκκλησίας προς τους πιστούς. Ένα πρότυπο Ιερέα που θα ήθελαν οι όλοι οι πιστοί στην ενορία τους!
 
Υπόδειγμα ιερέα, φωτισμένου ανθρώπου και οικογενειάρχη. Ιδιαίτερα αγαπητος στην Συριανή κοινωνία και όχι μόνο. Ο π. Κωνσταντίνος είναι πρότυπο οικογενειάρχη και βοηθάει πάντα τους συμπολίτες του με όποιο τρόπο μπορεί μέσα από το λειτούργημά του. Ποιος δεν τον γνωρίζει αυτό τον υπέροχο άνθρωπο; Σίγουρα σας έχει πει μια καλημέρα στο δρόμο,  τον έχετε δει να σκοράρει στους αγιασμούς ποδοσφαιρικών ομάδων τόσο με το πόδι, όσο και με το χέρι! Εχει συμμετάσχει σε θεατρικές, χορευτικές παραστάσεις, αλλά και σε διαφημιστικό βίντεο της Σύρου. Ενώ διακρίνεται για την πλούσια εθελοντική προσφορά του και το ποιμαντικό του έργο. 
 
Η «ψυχή» πάσης ενεργείας, ο άνθρωπος πίσω από κάθε εθελοντική δράση και φυσικά πρόεδρος του σωματείου Πολυτέκνων Σύρου. Φυσικά όποτε χρειαστεί πιάνει δουλειά και βοηθάει τον συνάνθρωπο.
Αυτή τη φορά ο φακός του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού site των Κυκλάδων (το αναφέρουμε για να μη το ξεχνούν κάποιοι και να προσγειωθούν ομαλά στην πραγματικότητα) απαθανάτισε τον Ιερέα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό να μεταφέρει ρούχα που του πρόσφεραν συμπολίτες του με τελικούς αποδέκτες τους πολύτεκνους του νησιού μας!  
Αυτή είναι η Εκκλησία που έχει ανάγκη ο κόσμος. Υπέροχο παράδειγμα θυσίας και προσφοράς ο Παπακώστας! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο και καλή δύναμη για τη συνέχεια.
Πηγή: cyclades24.gr
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •