Σέρρες: Όλα έτοιμα για την 4η Γιορτή Τέχνης


Η 4η Γιορτή Τέχνης- Serres Music and Art Festival 2021 θα γίνει στο θερινό θέατρο του Δήμου Σερρών την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Φέτος λοιπόν, η 4η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2021 μέσα στις δυσχέρειες που προκάλεσε η παρατεταμένη περίοδος της πανδημίας περιορίζεται σε διήμερες εκδηλώσεις, τηρώντας τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης κοινού, μουσικών και εθελοντών από τον κορονοϊό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Την πρώτη μέρα, έχουμε μια μουσική βραδιά, με την υπέροχη φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου. Την ίδια μέρα το πρόγραμμα θα ανοίξει το ντουέτο εγχόρδων με τον Φάνη Ασβεστά και τον Ντίνο Μάνο. Τη δεύτερη μέρα, ακολουθεί παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους. Θα λειτουργήσει παράλληλα και χώρος με εκθέσεις τέχνης.

Το πρόγραμμά:

Παρασκευή 10 /9/2021
21.00 Ντουέτο εγχόρδων με το Φάνη Ασβεστά και τον Ντίνο Μάνο.
21.30 Συναυλία με τη Μαρία Παπαγεωργίου

Σάββατο 11 /9/2021
20.30 Παιδικό πρόγραμμα. Οι παραμυθολαλίτσες παρουσιάζουν αγαπημένα παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους. Η Λένα Δέλλιου αφηγείται με το δικό της τρόπο παραμύθια από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η Κατερίνα Κάργιου και ο Λευτέρης Πασσιάς την συνοδεύουν με μουσική και τραγούδια γραμμένα από τους ίδιους.

Στην έκθεση που θα λειτουργήσει έξω από το θερινό θέατρο θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας, υφασμάτινων δημιουργιών, κοσμημάτων, χειροποίητων δημιουργιών και έργων των παιδιών της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ.

Οι προσκλήσεις για το παιδικό πρόγραμμα έχουν εξαντληθεί. Τα κουπόνια εισόδου προπωλούνται από το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ στον πεζόδρομο της Χατζηιακώβου. Το κουπόνι εισόδου και ενίσχυσης του συλλόγου είναι 5 ευρώ. Άνεργοι με κάρτα, φοιτητές και μαθητές 3 ευρώ. Όσα δεν διατεθούν από εκεί, θα δοθούν από την είσοδο του θεάτρου το βράδυ της Παρασκευής.

Στην παιδική παράσταση το Σάββατο το ΚΡΙ ΚΡΙ θα προσφέρει παγωτό σε όλα τα παιδάκια. Στην συναυλία μας της Παρασκευής η Μαρία Παπαγεωργίου θα χαρίσει τον δίσκο της «Αλληλογραφία» που έκανε με το Μίκη Θεοδωράκη σε όλους όσους παρακολουθήσουν την συναυλία της.

Λόγω των υγειονομικών κανόνων τα κουπόνια είναι μόνο 300 και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φοράνε μάσκες προστασίας, να μην μένουν όρθιοι, να έρθουν μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη και να ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

«Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας ξενοδοχείο Γαλαξίας, Ταβέρνα Αυλή, ΚΡΙ-ΚΡΙ, Sunprotect,ΕΡΤ Σερρών, Ράδιο COSMOS και Ράδιο Ρόδον. Ευχαριστούμε πολύ και τους νέους και νέες που δήλωσαν εθελοντές» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Κοινοποίηση