Συλλυπητήριο μήνυμα της ΟΕΒΕΣ Σερρών για το θάνατο του Κ. Κικόπουλου


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ), σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του πατέρα όλων των συνδικαλιστών των ΕΒΕ, τουλάχιστον από την δεκαετία του 1960 κι έπειτα, Καρόλου Κικόπουλου.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:
«Ο Κάρολος Κικόπουλος υπήρξε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαρισματικός, αγαπητός από όλους, ακέραιος χαρακτήρας, με εντιμότητα και ήθος που σπανίζουν, ακάματος συνδικαλιστής, που, μπροστά στα οφέλη των συναδέλφων του, δεν υπολόγιζε παρατάξεις, κόμματα και ιδιοτέλειες, παρά μόνο την προσφορά στο συνάδελφο.
Υπηρέτησε την Ομοσπονδία μας από όλα τα αξιώματα του διοικητικού συμβουλίου και ως επί σειρά ετών πρόεδρος αυτής, αλλά και ως εκπρόσωπός της στη ΓΣΕΒΕ Ελλάδος. Με το προσωπικό του στίγμα κατάφερε να κάνει την πόλη των Σερρών και τον νομό κατ’ επέκταση, που τόσο αγάπησε, όσο πιο δυνατόν φημισμένη σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Όλοι εμείς διδαχτήκαμε πάρα πολλά από τον Κάρολο Κικόπουλο και προς αναγνώριση μάλιστα του έργου του, το 2013 ζητήσαμε τη βοήθειά του, την οποία και απλόχερα και με περισσή χαρά μας προσέφερε.
Η προσφορά του και το έργο του τυχαίνουν αναγνώρισης και πέραν των ορίων του Νομού Σερρών και το γεγονός αυτό, επιφορτίζει όλους εμάς τους επαγγελματίες με την ιερή υποχρέωση να τα συνεχίσουμε, αλλά και να τα μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του και να είναι ελαφρύ το χώρα της σερραϊκής που θα τον σκεπάσει».

Κοινοποίηση