Θλίψη στο Μουσικό Σχολείο Σερρών για την απώλεια του Υπ/ντή από κορονοϊό- Υπέγραψε να μην διασωληνωθεί (Βίντεο)


Απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 44χρονου Υποδιευθυντή του Μουσικού Σχολείου Σερρών, ο οποίο νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο, με κορονοϊό.

Ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος, ενώ βλέποντας την πορεία της υγείας του οι γιατροί και αντιλαμβανόμενοι τις πεποιθήσεις του, τον ρώτησαν τι θα ήθελε να κάνει σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να διασωληνωθεί, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν θέλει να διασωληνωθεί και μάλιστα υπέγραψε και το σχετικό έγγραφο, όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος της μονάδας Covid-19 του Νοσοκομείου Σερρών Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Σε ένδειξη πένθους, το Μουσικό Σχολείο Σερρών θα παραμείνει αύριο κλειστό.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Στέλιος Ρίζος:
«Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου Καραμάνη Χρήστου, Υποδιευθυντή στο Μουσικό Σχολείο Σερρών και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής. Δυστυχώς, η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί την απώλεια ενός εκλεκτού συναδέλφου σε νεότατη ηλικία. Συγκλονισμένοι από το γεγονός ευχόμαστε στους οικείους του να σταθούν δυνατοί και να ανταπεξέλθουν στην τραγική δοκιμασία που βιώνουν».

Κοινοποίηση