Στις κάλπες για το νέο τους Δ.Σ. Μικροπωλητές και Περιπτερούχοι- Τα συγχαρητήρια της ΟΕΒΕΣΣ στον Ντ. Βλαχόπουλο


Συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των διοικητικών οργάνων στα Σωματεία που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ).

Την περασμένη Κυριακή το πρωί (24/10/2021) στις κάλπες βρέθηκαν τα μέλη της Ένωσης Μικροπωλητών Ζαχαροπλαστικής & πλανοδίων Μικροπωλητών Ν Σερρών, προκειμένου να αναδείξουν το νέο τους διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής αλλά και τους αντιπροσώπους τους στην ΟΕΒΕΣ Σερρών.

Μετά την ολοκλήρωση της 3ωρης διαδικασίας, που διεξήχθη ομαλά και χωρίς προβλήματα στην ισόγεια αίθουσα του ΕΒΕΣ, οι Μικροπωλητές των Σερρών ανέδειξαν τέσσερις αντιπροσώπους στην ΟΕΒΕΣΣ, τους κυρίους Χρήστο Αργυρίου, Ευάγγελο Βασιλείου, Στυλιανό Τζέκο και Νικόλαο Σιούζο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Μικροπωλητών Ζαχαροπλαστικής & Πλανοδίων Μικροπωλητών Ν. Σερρών αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τη «σκυτάλη» εντωμεταξύ, προσφυγής στην κάλπη, το απόγευμα της ίδιας μέρας, πήρε το Σωματείο Δικαιούχων Ιδιοκτητών – Εκμισθωτών – Μισθωτών Περιπτερούχων Π.Ε. Σερρών, το οποίο μέσα από μία σύντομη και ομαλή διαδικασία ανέδειξε το νέο 7μελές Δ.Σ. την 3μελή ελεγκτική επιτροπή και τους δύο Αντιπροσώπους στην ΟΕΒΕΣΣ, τους Γιάννη Ζάχο και Δωροθέα Καλλιόγλου.

Να σημειωθεί πως και στις δύο διαδικασίες των αρχαιρεσιών τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία κατά της COVID-19 μέτρα.

Ακολουθούν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου των Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών την Τετάρτη το απόγευμα (27/10/2021) στις 18.00 στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Συγχαρητήριο μήνυμα: Επανεκλογή Ντ. Βλαχόπουλου στο Δ.Σ. της ΟΒΥΕ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον A΄ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο, για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος (ΟΒΥΕ), κατά τη διαδικασία των τελευταίων αρχαιρεσιών του οργάνου, στις οποίες μάλιστα αναδείχθηκε 5ος σε σειρά κατάταξης και βάσει ψήφων.
«Ευχόμενοι μια επιτυχημένη και εποικοδομητική θητεία, χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εκλογή σας και δηλώνουμε την ετοιμότητά μας να συνεχίσουμε και να εντείνουμε περαιτέρω την αγαστή συνεργασία μας, στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στον ευαίσθητο κλάδο των απανταχού επαγγελματιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ Σερρών.

Κοινοποίηση