Συλλυπητήρια μηνύματα Σερραίων βουλευτών για το θάνατο της Φ. Γεννηματά


Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης και της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Μπούμπας.

Συλλυπητήριο μήνυμα Λ. Αβραμάκη:
«Η Φώφη Γεννηματά από σήμερα δεν βρίσκεται κοντά μας. Η Φώφη που έδινε καθημερινά τις μάχες στο στίβο της πολιτικής, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, συμμετείχε παράλληλα και σε έναν άλλο αγώνα, αυτόν της ζωής κόντρα στην επάρατη νόσο. Η μαχητικότητά της και στα δύο τερέν ήταν πράγματι υποδειγματική για όλους μας. Παρόλα αυτά η έκβαση πολλές φορές δεν εξαρτάται από την ένταση της προσπάθειας. Έτσι και στην περίπτωση της Φώφης τελικά η ασθένεια νίκησε στερώντας από την πολιτική και την κοινωνία ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα του σημερινού πολιτικού συστήματος. Η πορεία της ήταν σταθερά προσανατολισμένη στην αναζήτηση προοδευτικών πολιτικών, την ισότητα των φύλων, την ανάπτυξη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, ο λόγος της μπολιασμένος με τις αρχές και τις αξίες που κληροδότησε στον τόπο μας η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, η προσωπικότητά της συνυφασμένη με το ήθος, την τιμιότητα και τη γενναιότητα. Οι συνεχιστές της οφείλουν να κρατήσουν ζωντανή μέσα στο ΚΙΝΑΛ την παρακαταθήκη που αφήνει η Φώφη, έχοντας ήδη θέσει τον πήχη πολύ ψηλά.
Καλό ταξίδι, Φώφη…
Συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους σου…».

Συλλυπητήριο μήνυμα Κ. Μπούμπα:
«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά η οποία απεβίωσε σήμερα μαχόμενη γενναία κατά της ανίατης ασθένειας. Το κενό τεράστιο για την πολιτική ζωή της χώρας. Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Κοινοποίηση