Εστάλη βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας από τον Δήμο Σιντικής

Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Σιντικής, ανέδειξε η συμβολική πράξη συμπαράστασης προς τις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας, με τη συλλογή και την μεταφορά ζωοτροφών που εξαγγέλθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από την Δημοτική Αρχή.
Συγκεκριμένα, ξεκίνησε η δωρεάν αποστολή παραπάνω από 10 τόνων ζωοτροφών και άχυρων, που αποθηκεύθηκαν προσωρινά σε αποθήκη που φυλάσσονταν στο Νεοχώρι Σιντικής, με προορισμό τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Η περισυλλογή των παραπάνω ζωοτροφών έγινε έπειτα από την έκκληση του Δήμου, για την άμεση βοήθεια εξαιτίας της έλλειψης συγκεκριμένων τροφών που προέκυψε στις πυρόπληκτες περιοχές, προς τους αγρότες της περιοχής, που με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό.
«Το πνεύμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, αποτελεί απαράβατο καθήκον στην νοοτροπία που οφείλουμε να δείξουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των γεωκτηνοτρόφων μας, ας γίνει παράδειγμα, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στην πατρίδα μας και από άλλους φορείς» τόνισε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας Στάθης Ζαπρίδης που συντόνισε την όλη προσπάθεια, συμπλήρωσε εκφράζοντας «την ικανοποίηση του από τα γρήγορα αντανακλαστικά και τα πλούσια αισθήματα συμπόνιας που επέδειξαν οι συνδημότες μας σε μία ιδιαίτερα απαιτητική πρόσκληση, ώστε να μπει ένα λιθαράκι για την ταχύτατη επιστροφή στην κανονικότητα των κατοίκων της Εύβοιας»
Αξίζει να αναφερθεί και η τεράστια συμβολή των ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσέφεραν τα προϊόντα τους σε μια δύσκολη στιγμή που η Νότια Ελλάδα μετράει ακόμα τις πληγές της.
Κοινοποίηση