Οι Σέρρες τίμησαν τους προστάτες Παμμέγιστους Ταξιάρχες (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Πολιούχων των Σερρών Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο, στο οποίο ιερούργησαν ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμος. Πιστοί συνέρρευσαν στον μητροπολιτικό ναό για προσκυνήσουν την εικόνα και να προσευχηθούν στους άγρυπνους φρουρούς της πόλης.

Φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Βουλευτές Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Λευτέρης Αβραμάκης, Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλ.έξανδρος Χρυσάφης, ο Διοικητής του 10ου Συντάγματος ΠΖ Χρήστος Σγουρομάλλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Ευάγγελος Τσιώτας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Γιάννης Καραβασίλης και Στέλιος Ρίζος, αντίστοιχα.

 

Κοινοποίηση