Υπεύθυνη για το χάλι των διοδίων Λαγκαδά η Εγνατία Οδός Α.Ε.- Δεν ανέλαβε ακόμη η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (Βίντεο)


Σε πλήρη λειτουργία έχουν τεθεί τα διόδια Λαγκαδά και πάλι. Μετά το αρχικό «φιάσκο» αρχές καλοκαιριού, που σε πολλές των περιπτώσεων χρειάστηκε η παρέμβαση της τροχαίας, για να «σηκωθούν» οι μπάρες και να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων, ακολούθησε η λειτουργία μόνο τις νυχτερινές ώρες.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, τα διόδια Λαγκαδά λειτουργούν κανονικά, όλο το 24ωρο και χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε το Infonews24, το μεσημέρι, περίπου στη 1, με τα οχήματα να έχουν αρχίσει να σχηματίζουν «ουρές».

Η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αναδείχθηκε ως η εταιρεία που θα αναλάβει τη διαχείριση και αξιοποίηση των διοδίων της Εγνατίας. Σήμερα, υπεύθυνοι της εταιρείας επικοινώνησαν με το Infonews24, επισημαίνοντας με ευγένεια, πως η εταιρεία δεν έχει αναλάβει ακόμη το έργο, καθώς δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη οι διαδικασίες.

Ως εκ τούτου, η μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση μέχρι και σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι μόνο η Εγνατία Οδός Α.Ε., η οποία αρνείται πεισματικά να διορθώσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην κατάργηση του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων, που λόγω της χωροθέτησής του, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Κοινοποίηση