Θεσσαλονίκη: Εργασίες στο οδικό δίκτυο από αύριο Πέμπτη


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 θα εκτελεσθούν ως εξής:
– Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως και τη Χ.Θ. 16+500 (Α/Κ 9, κόμβος Τούμπας ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες 10:00 – 13:30.
– Στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 16+500 (Α/Κ 9, κόμβος Τούμπας) έως τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά από τις 13:30 έως τη δύση ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18/11/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κιγκλιδωμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στη Χ.Θ. 30+200, στην κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση