Αλυσοδέθηκε και πέταξε κοπριά στο κτίριο της ΔΑΟΚ Σερρών (Βίντεο)


Έναν…. διαφορετικό τρόπο επέλεξε για να διαμαρτυρηθεί, ο κ. Κώστας Βλασάκης από το Ζευγολατιό του Δήμου Ηράκλειας, καθώς- όπως ισχυρίζεται- ταλαιπωρείται για πολλά χρόνια, για ένα οικόπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βαΐας Βαΐδου και του «Δίκτυο Τηλεόραση», ο κ. Βλασάκης αφού πέταξε κοπριά εντός και εκτός του κτιρίου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Σερρών, πήρε μια αλυσίδα και δέθηκε με αυτήν, σε έναν στύλο μπροστά από το κτίριο.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Δίκτυο Τηλεόραση» υποστήριξε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία τον ταλαιπωρεί από το 1990 για το συγκεκριμένο οικόπεδο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε αυτή τη μορφή αντίδρασης.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλασάκης στη Βαΐα Βαΐδου και πριν από έξι μήνες αλυσοδέθηκε μπροστά από το κτίριο της ΔΑΟΚ και εμφανίσθηκε αμετανόητος, καθώς δήλωσε ότι θα το ξανακάνει.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως το οικόπεδο για το οποίο ταλαιπωρείται, και έφτασε στα όρια της αγανάκτησης είναι ανταλλάξιμο και του ζητούν ενώ το έχει πληρώσει ήδη 2 φόρες να το πληρώσει και πάλι. Παρά τις οχλήσεις του, όπως αναφέρει, προς τα αρμόδια γραφεία και υπαλλήλους δεν κατάφερε να βρει άκρη καθώς το ποσό που του ζητούν να καταβάλλει αγγίζει τις 3.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο ίδιος αδυνατεί να καταβάλει, γι’ αυτό και εάν δεν δικαιωθεί θα ξαναβρεί έξω από τα γραφεία και πάλι αλυσοδεμένος.
Λίγα λεπτά αργότερα η αστυνομία τον προσήγαγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Πηγή: diktyotv.gr

Κοινοποίηση