O Σερραίος δικηγόρος Κ. Παρηγόρης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση του καλλιτέχνη που χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό (Βίντεο)

Απαντήσεις στο μυστήριο του τροχαίου ατυχήματος που προκάλεσε το θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη Ανδρέα-Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου προσπάθησε να βρει μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Ανδρέα-Οδυσσέα, κ. Κώστας Παρηγόρης.
Στην αρχική του τοποθέτηση για την υπόθεση ο Σερραίος δικηγόρος ανέφερε:
«Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, λείπουν κάποια στοιχεία, τα οποία τα θεωρώ πολύ κομβικά για να βγάλουμε ένα τελικό συμπέρασμα και αυτά τα στοιχεία είναι το βιντεοληπτικό υλικό από τον τόπο του ατυχήματος, κάποια ευρήματα, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του ατυχήματος από αντικείμενα, τα οποία πιθανόν να αποσπάστηκαν από το όχημα, το οποία επέφερε τη βλάβη. Αυτά τα στοιχεία δεν είναι στη διάθεση του πραγματογνώμονα είναι ακόμη στη διάθεση της αστυνομίας. Πιστεύω ότι η Τροχαία, τα έχει αξιολογήσει και πιστεύω ότι τα έχει δώσει ήδη στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να καταλήξουν από τι όχημα είναι κι αν είναι από το συγκεκριμένο»
Επίσης, ο κύριος Παρηγόρης τόνισε ότι «Ο ιατροδικαστής αξιολογεί ως πιθανότητα εξαιτίας αυτού να μην έχει παρασυρθεί από μικρό όχημα αλλά από μεγαλύτερο όχημα. Είναι ότι δεν φέρει κατάγματα ή δε φέρει σοβαρά χτυπήματα από τον κορμό και κάτω δηλαδή στα κάτω άκρα. Άρα λοιπόν, εάν ήταν όρθιος θα έπρεπε ένα σφηνοειδές όχημα, δηλαδή ένα όχημα με μούρη, να τον χτυπήσει στα κάτω άκρα δηλαδή στο μηριαίο οστό ή στην κνήμη, είναι και ψηλό παιδί ο Οδυσσέας  με αποτέλεσμα μετά να τον εκτινάξει».

Κοινοποίηση