Διάκριση για τους μαθητές του νηπιαγωγείου Τούμπας σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό


Οι μαθητές του 1/Θ Νηπιαγωγείου Τούμπας διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό, που προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων στα πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθυνόταν στους/στις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας και του εξωτερικού και είχε θέμα: «1821-2021: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τις 14 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου 2021 και στόχος του είναι να προβληθούν οι αξίες και τα ιδανικά της Ελληνικής Επανάστασης και να αναδειχθεί η σημασία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Το ομαδικό έργο του ως άνω Νηπιαγωγείου Τούμπας έχει τίτλο: « Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ , Ο ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΠΑΠΑΣ» και είναι δημιουργία και έμπνευση των μαθητών/τριών:
1. ΒΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ,
2. ΜΑΝΔΑΛΑΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ,
3. ΤΣΙΒΡΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ
4. ΔΑΜΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
με υπεύθυνη νηπιαγωγό την κυρία
ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ομαδική τους αφίσα επιλέχθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης των έργων και θα βραβευτεί σε Ειδική Τελετή Βράβευσης, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα λάβουν το βραβείο οι μικροί μας φίλοι δια ζώσης, μαζί με τους γονείς και την εκπαιδευτικό τους.

«Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευση αυτή αλλά και το γεγονός ότι ο τοπικός μας ήρωας Εμμανουήλ Παπάς, το έργο του και η προσφορά του θα γίνουν ευρύτερα γνωστά! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας φίλους αλλά και στην εκπαιδευτικό τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Κοινοποίηση