Η απάντηση του ιερέα της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου για τις φωτογραφίες του στο Instagram μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα


Μεγάλη διάσταση, σε πανελλαδικό επίπεδο, πήρε το θέμα του ιερέα της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου, για τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο Instagram, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι φωτογραφίες θεωρήθηκαν προκλητικές για κάποιον με την ιδιότητα του ιερέα. Μιλώντας με ενορίτες του ιερέα, οι ίδιοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον χαρακτήρα του, ενώ εξήραν και το έργο που επιτελεί στην ενορία, τονίζοντας- παράλληλα- πόσους ανθρώπους έχει βοηθήσει κατά τη διακονία του.

Ο ίδιος σήμερα έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό και το περιεχόμενο αποδεικνύει την πραότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας ανέφερε:
«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία, προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω-πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές.
ΥΓ Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Κοινοποίηση