Θλίψη στην Κρηνίδα από τον θάνατο 13χρονου μαθητή-Τις επόμενες ώρες το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ως ένδειξης πένθους κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Γυμνάσιο Πρώτης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου από την Τοπική Κοινότητα της Κρηνίδας.

Ο μαθητής βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη μητέρας, η οποία πήγε να τον ξυπνήσει για να ετοιμαστεί για το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος τη Δευτέρα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής καθώς είχε πυρετό και αμυγδαλίτιδα εξετάστηκε από τους γιατρούς και του δόθηκε αντιβίωση. Νωρίτερα, είχε γίνει διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό και ήταν αρνητικό.

Ο θάνατος του νέου παιδιού βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσει φως από την ιατροδικαστική έρευνα, καθώς θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του 13χρονου.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε τόσο ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την βαθύτατή τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του μικρού μας Φώτη. «Η τραγική απώλεια μας έχει συγκλονίσει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Σας μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος

Κοινοποίηση