Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας από αύριο Κυριακή


Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μετά τον ισόπεδο κόμβο της Σίνδου με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, στη δεξιά λωρίδα και για μήκος περίπου 500 μέτρων. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..

Επίσης, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ισόπεδο κόμβο του Αγίου Αθανασίου στον κλάδο προς Χαλκηδόνα και στη δεξιά λωρίδα και σε μήκος περίπου 800 μέτρων, καθώς επίσης και στον κλάδο προς Θεσσαλονίκη, στην ίδια χιλιομετρική θέση και σε μήκος περίπου 900 μέτρων και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Τροχαία Χαλκηδόνας και με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση