Κ.Υ. Ροδόπολης: Ποιες ώρες θα επικοινωνούν οι πολίτες για τα επείγοντα ή μη περιστατικά- Στα… όριά του το ελάχιστο προσωπικό;


Στα… όριά του έχει φτάσει, ίσως και να τα έχει ξεπεράσει, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ροδόπολης, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις περισσότερες δομές υγείας. Το προσωπικό καταβάλλει καθημερινά και ιδιαίτερα από την ημέρα που «ξέσπασε» η πανδημία, όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του Κέντρου Υγείας Ροδόπολης, «γεμάτη» αγωνία, με την οποία ενημερώνονται οι πολίτες για το ωράριο επικοινωνίας τόσο για επείγοντα, όσο και για τα μη επείγοντα περιστατικά.

Όπως γίνεται γνωστό, τις απογευματινές ώρες το Κέντρο Υγείας λειτουργεί με μόλις μία νοσηλεύτρια και δύο γιατρούς.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας Ροδόπολης ανακοινώνει τα εξής:
«Θερμή παράκληση.
Τις απογευματινές ώρες το κέντρο υγείας λειτουργεί με 1 νοσηλεύτρια για τα επείγοντα,1 για εμβολιαστικό και 2 γιατρούς όλη την ημέρα για όλες τις δουλειές εκ των οποίων το απόγευμα μόνο για τα επείγοντα και για τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς.
Οπότε σας θερμοπαρακαλούμε η επικοινωνία με το κέντρο υγείας στο τηλέφωνο να περιορίζεται για τα επείγοντα περιστατικά. Αλλιώς για τα μη επείγοντα να καλείτε πρωινές ώρες που υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο.
Πληροφοριακά:
Τα ράπιντ τεστ γίνονται πρωί ,τα μοριακά τεστ πρωί Τρίτης και Πέμπτης, τα ραντεβού κλείνονται πρωινές ώρες επίσης καθώς και οι γενικές πληροφορίες δίνονται πρωινές ώρες . Τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ βγαίνουν 2 μέρες μετά και μας τα στέλνουν το βράδυ. Οπότε της Τρίτης βγαίνουν Πέμπτη μετά τις 8 το βράδυ και της Πέμπτης το Σάββατο το βράδυ.
Αυτά προς καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και προς αποφυγή εξάντλησης του ελάχιστου προσωπικού».

Κοινοποίηση